top of page

Ändring i planen

Den här veckan skulle porten till det nya garaget kommit men eftersom de i fabriken haft sjukdom över jul och nyår så blev den försenad med en vecka. Skönt tänker ni då blev det en lugn vecka men då känner ni inte oss. Då startade vi upp nästa stora projekt- lägenhetsrenovering!

Mathias bodde på heltid i lägenheten 98-00 och jag på helgerna. När vi flyttade därifrån så sa vi: Vi måste ta och renovera den lägenheten ganska omgående, både badrum och kök. Den renoveringen blir alltså av nu 16 år sedan vi sa att det var dax! Bättre sent än aldrig brukar man väl säga…

Killarna ville hjälpa till att riva ut köket och krossa kakelplattor i badrummet och då fick de två små också hänga på.I köket satt det vass som isolering.


I badrummet så har det tidigare stått en kakelugn och senare också en panna. Under två lager med plattor så låg det asfalt. Det har vi aldrig tidigare stött på. Mycket mycket arbete återstår men vi tror att det kommer bli bra när det blir klart.

I tisdags började killarna i skolan igen och alla gick iväg med glada miner. Skönt när de trivs och går iväg utan gnäll.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page