top of page

Ännu mera sol!

Sol och värme varje dag! Helt underbart är det och vi njuter varje dag. Det känns verkligen att det snart är sommarlov. Killarna har svårt att komma i säng i tid och då är de inte super pigga på morgonen. Nu är det bara en vecka kvar och sedan ska vi njuta av sommaren ännu mer.

Poolen har använts flitigt varje dag och det är inga problem att vara ute i flera timmar. Mathias har snickrat en kant runt hela poolen och det blev så fint. Det är perfekt att sitta på kanten och plaska med fötterna i poolen. Alva sitter på kanten men vågar inte hoppa i, men det kommer.


Mathias åkte iväg till Skåne igår med kompisar. De besöker olika gårdar och det var en välförtjänt minisemester för honom. Killarna var dock inte riktigt lika nöjda med att pappa skulle vara borta. De vill helst att allt ska vara som vanligt varje dag. Tror inte att killarna förstår hur bra de har det med att det alltid finns någon vuxen hemma eller i närheten. För dem är det så självklart och det är skönt att kunna ge dem den tryggheten. Idag kommer Mathias hem igen och Oskar har redan börjat fråga efter honom.


En kväll i veckan när vi hade ätit klart och började röja undan så drog Alva och Nils igång med att leka. I vårt hus finns det mest traktorer, bilar och andra fordon eftersom de tre stora killarna alltid har lekt mycket med det. Alva valde dock att hoppa i mina alldeles för stora skor och leker med dockorna och dockvagnarna. Nils sätter sig och börjar köra skördetröskan och traktorerna. Tycker det är spännande att det ofta är så här tvillingarna gör. Givetvis leker Alva också med bilar och traktorer och Nils med dockorna, men de leker på så olika sätt och med olika saker.I veckan var det dags för ett av Nils alla besök på barnmottagningen i Kungsbacka. Efter som det har varit och är mycket med Nils så har vi gjort ett antal besök där. Nils känner sig nästan som hemma där och det blev inte sämre när han vid detta besök fick sparka fotboll i korridoren med neurologen. Det är en otrolig trygghet att ha Nils sköterska Annelie där nere som vi bara kan lyfta luren och få tag på men en gång. När vi hoppade på den här resan så kunde jag inte för mitt liv förstå att det skulle vara så otroligt många besök och kontroller. Tyvärr har det gått upp för oss att EP kan vara ett riktigt monster och att vi är så tacksamma över att Nils verkar ha en lindrig sort som går att mota undan med medicin. Vår lille Nils som har fått oss till att leva här och nu och inte planera för sen, för det kanske ändå inte blir så.


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page