top of page

Äntligen lite körning!

Här har längtas och väntats och tjatas massor om att NU NÅSTE VI SLÅ VÅRA TRÄDOR! Det har ju gått massor av dagar sedan 1 juli! Som ni förstår är det INTE jag som har tjatat utan Oskar och John. Så i onsdags bar det iväg ut till Hammargård. Jag fick övertalat John att följa med och shoppa först eftersom det annars skulle bli väl trångt i hytten eftersom Nils också skulle med.

Efter vår shoppingen blev det byte av barn. Nils och Oskar hem och John ut i traktorn. Det var en mycket lycklig Oskar som åkte hem eftersom han hade fått köra själv!

Fast pappa hjälpte mig ganska mycket erkände Oskar på kvällen.

När John tog över kunde Mathias hoppa ut och vila sig i kanten eftersom John kan köra själv. Det är dock farliga grejer att köra så även om John tycker att han kan köra HELT själv så blir det inte så än på ett tag!

När vi kom hem så påminde jag Oskar om att han måste läsa. Det är viktigt att läsa en stund varje dag. Oskar suckade djupt och frågade om han fick välja själv vad han skulle läsa?! Självklart svarade jag. En väldigt finurlig kille kom ut och säger den här blir bra:

Ja vad säger man?! Ja läs på men minst i 15 min. Det var inte lätt men Oskar kämpade på.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page