top of page

Året som gått 2016

Som vi så många gånger tidigare konstaterat så springer tiden allt fortare och fortare. Nu är det bara några få dagar kvar av 2016 och nu ska vi försöka summera året.

Året på gården har varit bra. I våras fick vi sått allt som vi skulle och med god hjälp ifrån John som fått köra mer och mer och det fungerat bra. Lagom till vårbruket började Rikard Svensson hos oss och på Vestergård. En mycket duktig och arbetsam kille.


Det växte som det skulle på åkrarna och skörden blev normalstor. Maskinerna har fungerat som de ska och arbetet på gården har gått som det ska.

Det har varit trångt i hytten för Mathias eftersom många har velat åka med. Ibland även andras barn och då har våra killar inte blivit så glada.

Förra året så avslutade jag att önska att 2016 skulle innebära mindre sjukdom och tyvärr blev det inte så. Vår kollega och vän Lennart dog plötsligt och efterlämnade ett stort tomrum och saknad för oss alla. Om det finns traktorer i himlen så tar Lennart hand om dem nu.

Eftersom Nils i vintras hade flera EP-anfall så bestämde vi oss för att satsa på att göra det så bra som möjligt för oss här hemma och beslöt oss för att bygga pool istället för att åka iväg på semester. Vi gjorde oss ett eget semesterparadis som vi kan njuta i flera år av. Som vi njöt av poolen under sommaren och den långa härliga hösten. Vi längtar nu efter att öppna poolen igen och börja bada.

Nils har blivi mer stabil i sin EP och klarar mer och mer. Dock tittar den fortfarande fram mellan varven. Jag fick frågan att “har ni inte vant er nu vid EPn?” Nej det har vi inte blir svaret, att inte få kontakt med sitt barn det är något man inte kan vänja sig vid. Däremot har vi blivit modigare och vågar utsätta Nils för fler och fler saker och situationer. Vi hoppas att 2017 blir året som Nils får vara anfallsfri! Vi längtar också efter ett år med färre besök på sjukhus och vårdcentralen. Håll tummarna för oss!

I övrigt ser vi fram emot ett nytt spännande år på Duvehedsgård. Ny traktor kommer i februari. Vi kommer påbörja arbetet med fler lägenheter och även göra om lite i dem vi har. Så sysslolösa blir vi inte i år heller!

Gott Nytt År till Er alla!


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page