top of page

Överlämning, bygge och midsommar

Veckan startade med att vi lämnade över alla stickpresenter till Annelie och Kerstin på barnmottagningen. Det var Nils som hade bestämt att det var ”hans” sköterskor som skulle ta emot alla sakerna.

Det kändes så bra att lämna över sakerna och kul att även överlämningen uppmärksammades i media.

Redan i onsdags fick Nils ta del av de nya presenterna då det var dags för honom att ta prover igen. När vi gick ifrån mottagningen i onsdags så frågade Nils: När ska jag ta prover nästa gång? Presenterna lockar!

När Nils doktor ringde en stund senare så berättade han om ett barn som inte hade velat göra ett EKG. Sköterskan hade då berättat om presenterna och EKGt kunde göras. Så presenterna fungerar som tänkt! Nils fick besked att det är 6 veckor till nästa provtagning.


Tack än en gång för att ni hjälpte oss att hjälpa! Ni får också hålla tummarna för att vi för sått rapsen i augusti så vi kan hitta på en ny ide!

Den här veckan har vi återställt gräsmattorna sedan grävningen i vintras. Många stenar, pinnar och grästuvor har vi plockat bort. Det lär dock dröja innan gräset börjar växa eftersom det är så torrt.

Mathias, Carl och farfar Sven kämpar vidare med taket över plattan och nu är det snart klart med takstolarna. Sen ska ”bara” plåtarna på.

Alva går fortfarande och har inte ont i sin höft längre. Det är helt underbart! I tisdags fick vi besked om att vi inte behöver åka ner till Varberg för mer sjukgymnastik. Väldigt skönt! Vår glada och pigga Alva är tillbaka! Hoppas aldrig att detta händer igen.

Dagarna rullar på här hemma och barnen njuter av sommarlovet! Som Oskar sa: Jag vet inte vilken dag det är! det är ledighet det! Sovmorgon och senare kvällar, cykelutflyk, fika och bad.

Jag jobbar när det går men mesta tiden är jag hemma med barnen. Det är lyxigt att låta barnen få vara lediga hela sommaren men det är en utmaning också. När viljorna och behoven är olika så kan det gå hett till här hemma. Men för det mesta är barnen sams och har väldigt roligt tillsammans.

Idag är det midsommar och det blir ett lugnt firande för oss här hemma. Hoppas att ni alla får en härlig dag i solen!


GLAD MIDSOMMAR!!!117 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page