top of page

35 ha bönor och en liten tanke…

Idag har vi fått in 35 hektar bönor och vi har 35 hektar kvar. Mycket bönor blir det och det ser ut som om det blir en bra skörd. Det får vi dock inte reda på än!


John hann med ett snabbt dopp i poolen och sedan var han ute och körde lassen. John klarade av att köra och tanka av i farten. Det gick hur bra som helst.

Jag och de små städade poolen i morse och sedan tog vi ett långt härligt bad tillsammans.

Det är helt fantastiska dagar och vi njuter för fullt. Tyvärr har värmen en baksida för Nils, hans EP tycker inte om värme och tittar fram och gör livet lite jobbigt för honom och oss. Eftersom Nils inte klarar av/trivs när det är mycket folk och rörelse och när det blir stökigt så får Nils ofta stanna hemma med Mathias och Alva får följa med mig och de andra killarna när vi är iväg på något. Jag får då ofta frågor i från folk -Jaha är bara Alva med idag?! Var är Nils? Mår Nils dåligt? Jag förstår att det är inget illa menat utan att det är av omtanke om Nils men tänk er in i Alvas situation. “Bara” Alva är inte så bara! Vilken skillnad om man istället vänder på det och säger: Vad roligt att se dig Alva! Vad kul att du får ha mamma för dig själv och sedan fråga om Nils. En liten tanke som man kanske kan tänka på…

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page