top of page

9-åring i familjen

Är det någon mer än vi som tycker tiden går lite för snabbt nu fram till jul?! Det känns som om att vi skulle behöva bromsa lite så att vi hinner med allt vi ska! Eller så får vi, eller jag, sänka kraven för vad som ska göras innan jul. Det är inte så lätt när allt är såå kul!

Idag startades dagen med att göra årets pepparkaksland. I år kör vi temat “Stad och land”. Jag vägrade att baka en traktor i år så det fick bli hus och bro.

I veckan har Mathias jobbat vidare med porthålet och nu sitter balken högst upp på plats.

Många timmars arbete kvarstår men det är en bra början.

I torsdags på luciadagen så fyllde vår Oskar äntligen 9 år! Som han har väntat och längtat. På Oskars önskelista stod det en ny kogård och så blev det givetvis!

På kvällen blev det middag på Pinchos för hela familjen och farmor Margaretha. Kvällen blev så lyckad! Pinchos hade fixat så vi satt själva i en lugnare del. De fixade så att det blev så bra som det bara kunde bli.

Kolla glädjen i Nils ansikte! Första gången han fick följa med. Med rätt förberedelser så går det mesta! Dock hade vi en mycket trött kille efteråt men då var det bara att vila. Oskar var super nöjd med sin födelsedag och det var det viktigaste!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page