top of page

Allt är klart…

Vilken fantastisk höst det blev. Efter en vår och sommar som kanske inte blev som man hade tänkt sig så blev det en strålande höst. Skörden är bärgad för detta år. Det sista skördades i söndags och det var åkerbönorna. Det är proppfullt i alla torkarna och nu väntar vi bara på att spannmålspriset ska gå upp!

Vi har hunnit med att plöja och så inför nästa år också. Just nu håller vi på att höstplöjer det sista. De ständiga följeslagarna är John och Oskar. Nästa vecka har killarna höstlov och då blev frågan: Vad vill ni göra på lovet? Johns svar kom omedelbart: Jag vill jobba sent med pappa!!! Vad ska det bli av denna kille???


  Som alltid är det ju något som ska gå sönder och i år gick harven av. Det frestar på hårt och då kan sånt här hända. Det gick att laga men det blev några timmar som arbetet fick stå stilla.

  Man blir lite förvånad när harven bara släpper…..

  Det har blivit många sena kvällar och som killarna säger “Arbetsbelysning på”


Tvillingarna har varit ute och lekt mycket i sandlådan. Att vara ute med två ettåringar är fullt jobb. Det äts både det ena och det andra. Det trillas och det händer saker precis hela tiden. Nu går vi in i en förhoppningsvis lugnare period på gården och arbetet med lägenheter och lokaler kommer att påbörjas. För på en gård finns det alltid att göra!

Lämna gärna en kommentar och är det något ni undrar över så säg bara till!

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page