top of page

Aprilväder

Ena dagen sol, nästa regn, minus grader och frost och så massa blåst. Blanda ihop dessa i en härlig blandning så får vi vädret just nu. Med andra ord äkta Aprilväder. Vi längtar efter sol och lite mer värme.

Veckan som gått har inneburit påsklov för alla barnen Ericsson. På påskdagen frågade jag Oskar vad han ville hitta på? Svaret som kom var: Snälla vi kan väl plocka lite sten! Så på påskdagens förmiddag så åkte jag, Oskar och tvillingarna ut och plockade sten på flygfältet!

Det är härligt med arbetsamma barn. Senare under veckan så fick John följa med och plocka sten på Gårdsgärde. John och jag i stengrepen och Oskar i traktorn.John har kört ut lite gödsel eftersom vi hade fullt i brunnen på Tofta. John är så nöjd med att köra gödseltunnan.

John blev dock inte lika nöjd med att besiktningsmannen som skulle besiktiga Volvon till EPA, hade fått Corona och därför blev det ingen besiktning.Lite semester blev det dock för mig och de tre yngsta barnen. Vi åkte till min lillebror som bor driver en kogård utan för Falkenberg. Oskar och Nils var med sin morbror och hjälpte till med djuren. Oskars dröm är att vi ska skaffa kor också...Mathias och farfar Sven har fixat med vårt nya projekt, tak över plattan. Vi ska alltså bygga tak över en del av betongplattan som är på innergården. Detta gör vi för att vi ska få ett ordentligt förråd för flisen som vi eldar med. Det kommer också finnas plats för att ställa in lite maskiner och andra saker. Vår verkstad på 600 kvm är alltså för liten...

Under veckan har vi också haft besök av EP-monstret och det gör att Nils blir helt slut och behöver vila och sova mer. Idag har vi haft ett besök hos Nils neurolog och det blev en medicinhöjning igen. Håll alla tummar för att höjningen fungerar så Nils orkar leka och vara den prins som han är!


Idag blev renoveringen av våra tre rum klar. Golvsliparen har slipat golven och lackat golven och det har blivit så fint. Nu ska golvet torka och sedan måste vi vänta tre fyra dagar med att sätta in möblerna.

Just nu går vi på en smal planka för att komma upp på andra våning. Det känns så skönt att renoveringen som började den 11 januari nu är klar! Nu är hela huset renoverat, vi är runt!

169 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page