top of page

Balkar på plats, ny spis och autism information!

I veckan som gått har vi fått känna på lite vinter. Overaller, vantar och mössor åkte fram för att i slutet av veckan bytas till regnkläder igen. Kan väl säga att vinter är INTE den årstid jag gillar bäst….

Just nu känns detta som väldigt länge sedan och att det är väldigt långt till nästa badsäsong! Ingen idé att börja längta utan bara att pälsa på och av och göra det bästa av väder och vind.

Den här veckan har Mathias och Sven jobbat vidare med balkarna.

De är nu på plats på ladugården men det är en hel del jobb kvar tills de sitter fast.

Veckan har annars ägnats åt diverse små jobb och fix på gården.

Här ska det bli en stor port till en ny verkstad.

Mathias vinterarbete i skogen har börjat och vi var och inspekterade idag när vi plockade gran.

Här inne i huset har vi adventsfixat och det stora den här veckan är att vi har köpt ny spis. Efter 18 år gav vår spis upp och i måndags levererades vår nya.

Super nöjd är jag och julbaket ska bli ännu roligare att göra i år!

Givetvis har jag redan provbakat en hel del.

Vår älskade Nils kämpar men sin EP men nu har det också visat sig att Nils har autism. Det är några veckor sedan vi fick beskedet och även om vi misstänkt det är det ändå omtumlande att få beskedet. Er son har autism! Vad innebär det? Hur kommer det att påverka Nils och oss? Frågorna är många och vi har sådan fantastisk tur att vi kan få hjälp med svar på våra frågor. Nils EP-sköterska Annelie har egen erfarenhet av barn med diagnos. Efter att jag pratat med Annelie kom vi överens om att hon skulle komma hem till oss och informera för våra släktingar och vänner. Så igår eftermiddag kom Annelie hem och informerade. Denna fantastiska människa gav oss mycket bra information. Alla som möter barn med diagnoser skulle få träffa Annelie och höra henne prata. Vi vill rikta ett stort TACK till “min Annelie”, som Nils säger och ett stort TACK till er som kom och lyssnade.

Nu säger jag detta för sista gången: Nils är inte mer bortskämd än de andra syskonen! Nils har autism och fungerar inte som du och jag men är precis lika fantastisk som han var innan diagnosen. Han behöver bara lite mer tid, lugn och förståelse!

Vi vill önska er alla en glad första advent!

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page