top of page

Blomsteräng på G

Igår var det dags att plöja upp en gräsbevuxen gräsplätt inne i Kungsbacka, mellan Teknikgatan och Lindälv.


Det är Aranäs som har beställt jobbet och vi som ska göra arbetet. Mathias fick åka in i onsdags och kolla vilka vägar som han kunde ta sig in på. Han fick mäta broar och kolla korsningar. Mathias körde över Kolla och sedan förbi Kungsmässan.Farfar Sven slog av det höga gräset med putsaren för att det skulle gå lättare att plöja.


Till våren ska det harvas och sås ängsblommor. Förhoppningsvis blir det en vacker blommande äng mitt i staden. Håll tummarna för det och att det inte bara blir ogräs...


I går hade var det torsdagsfika. Eftersom tiderna är som de är så fick vi tänka till och ändra lite. Större bord och mer utrymme och så handsprit, så kan vi fortsätta med våra fikastunder på torsdagar kl 10. Väldigt roligt att grannar och vänner tittar förbi! Så har du vägarna förbi så tveka inte att komma på en kaffe med dopp!
Jag och Mathias har konstruerat hyllor för järn i verkstaden. Jag fortsätter att kapa och borra. Nu när det börjar bli klart så har också penseln kommit fram och allt ska målas.


Tyvärr har jag inte jobbat så mycket i veckan eftersom Nils EP krånglar. Detta innebär att Nils är väldigt trött och behöver vila och sova väldigt mycket. Det är inte roligt för någon i familjen när Nils mår dåligt. Det tar både mycket kraft och ork. Vi har sedan i vintras 12 timmar avlösarservice i månaden. Då kommer en kille hem till oss och tar hand om Nils. Nils mår bäst när han får vara hemma. Så när avlösaren kommer så åker jag och de barn som vill iväg och gör sådant som vi vill utan att behöva ta hänsyn till Nils behov. Väldigt skönt och tid som vi njuter av till fullo. I dessa tider som är så är det mycket tid ute i naturen.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Håll ut och håll avstånd.
138 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page