top of page

Borgeby 2016

Så äntligen kom dagen då vi skulle åka till Borgeby fältdagar.

Vi har funderat fram och tillbaka om tvillingarna och jag skulle följa med och tillslut bestämde vi oss för att alla åker med!

Mathias gick upp extra tidigt för att hinna med grisarna innan vi skulle åka. Oskar vaknade redan 5.30 och undrade: När ska vi åka!

Vid halv tio kom vi fram till Borgeby och regnet hängde i luften. Väl på mässan mötte vi upp Carl och John som varit hos min bror nere i Skåne sedan i tisdags.

Upp och ner i traktorer hela dagen! Nils hade svårt att förstå att andra också ville sitta i traktorerna och ville gärna sitta länge i varje traktor.

Det är en hel del andra saker man kan göra på mässan också. Bland annat körde Carl Segway hos Michelin. Man skulle köra samma bana två gånger och försöka få samma tid båda gångerna. Carl lyckades få att det bara skilde två hundradelar mellan sina tider. Tjejen som höll i det talade om att om man vinner ringer vi vid tre.


Vi gick runt och tittade och pratade med folk. Vid kvart över tre ringde telefonen och mycket riktigt hade Carl vunnit tävlingen. En lampa i form av en Michelingubbe blev den fina vinsten. Med tanke på hur många som körde så är det riktigt bra kört av Carl!


Själv var jag mest nöjd med att jag fått köpa bagerivetemjöl i från Farina kvarn. Det blir så bra att baka med riktigt mjöl.


Alla var mycket nöjda med dagen och vi ser redan fram emot nästa år!


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page