top of page

Borta bra men hemma bäst!


I går eftermiddag åkte jag, John och Oskar till Skåne. Killarna lämnade jag av hos min bror Henrik som bor i Barsebäck. Henrik jobbar på Barsebäcks gods så lyckan för killarna var stor. Stora maskiner och chips innan frukost… Kul för killarna! Själv fortsatte jag till en kompis som jag pluggade till lärare med. Tillsammans fortsatte vi till Malmö och träffade ytterligare tjejer som vi pluggat med. En härlig kväll med många skratt! Vi avslutade kvällen med att gå på “disco”, vi insåg snabbt att vi inte passade in på stället, vi var helt enkelt för unga😂! Tåget hem istället var betydligt bättre. Riktigt nöjda med helgen var vi alla tre.

Hemma hade allt funkat fint. Alva hade dock varit ledsen och skrikit till och från i tre timmar eftersom hon längtade efter mamma❤️ Trollungarna stod på trappan när vi kom hem. Mathias hade fixat middagen så det var bara att sätta sig till dukat bord.


Vi var alla överens om att “Borta bra men hemma bäst” stämmer väldigt bra! Soffan i kväll är fantastiskt skön och det var länge sedan jag var så otroligt tacksam över min fina man och familj❤️


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page