top of page

Den som spar han har….

sitt vårbruk kvar! Det var mantrat som Mathias fick köra med i början av veckan för att lugna ner killarna som väntade otåligt på att vi ska börja med vårbruket. Det blev inte heller bättre när båda killarnas morbröderna var i full gång. Det är härligt att de är så intresserade.

I måndags flyttade Rikard gödsel och John åkte med ett lass, sen blev det läxläsning utifall att det skulle bli vårbruk senare i veckan…

Under veckan har Rikard kört ut konstgödsel på råg, vete och i skrivande stund på hösrapsen. Många säckar blir det och killarna har varit med och fyllt spridaren tillsammans med Mathias.

Så blev det fredag och äntligen var det dags att börja plocka sten. I väntan på att Mathias skulle bli klar i lägenheten så bjöd John mig och tvillingarna på en åktur i den nya traktorn.

På fredagkväll var frågorna många från killarna om händelsen i Stockholm. Hur kan man göra så? Varför? Kan det hända här? Kan vi åka till Liseberg? Att förklara något ofattbart är omöjligt men att kramas och att finnas nära för varandra var det som blev viktigast.

Både igår och idag har det plockats sten. Det var riktigt sura miner innan de kom ut idag eftersom jag behövde lite hjälp här hemma. Strax innan tio begav sig Mathias, John, Oskar och Nils iväg.

Många stenar blev plockade!

Nils passade på att ta sig en tupplur i traktorn. Hemma hade jag och Alva det lugnt och skönt och förberedde för vårt roliga besök vi hade i eftermiddag.

Nu väntar en veckas påsklov för killarna och i bästa fall blir det jobb hela veckan😂

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page