top of page

Det går framåt överallt!

Tidsplanen verkar som om den håller med garaget. Den här veckan har målaren varit där och spacklat och målat. Nu till veckan är det el som ska sättas och lite mer målning. Sen är det klart! Ut utrymme på gården som inte använts sedan 50-talet blir nu använt. Det är bra!

Lägenhetsrenoveringar går också framåt. Den här veckan har Mathias och Ingmar rivit, rivit och rivit lite till.

Det har varit otroligt dammigt och smutsigt. För att få ut allt sågspån och skit som låg under innegolvet så hyrde vi en sugbil från Ragn Sells. Två killar ingick och på 5 timmar var alla golv utsugna. Vid tidigare renoveringar har vi burit ut allt sågspån för hand. Detta var ett mycket effektivare sätt!


Här ska det bli kök.

Här ska det förmodligen bli ett sovrum.

Här blir det nog ett vardagsrum.

Vi är inte klara med planlösningen över lägenheten men min optimist till man säger att det ska vara inflyttning 1 maj… undra om han kommer ihåg att det ska bli vårbruk i år också?! Jag och Ingmar tror inte riktigt på att det blir så…

Vi andra som inte har rivit i lägenheten har passat på att njuta av det fina vädret. Alva har varit ute och gått med sin sparkcykel och hon tror verkligen att hon cyklar. Hon har inte fått på sig hjälmen här men annars är det självklart hjälm på.

Nils har lite svårare med balansen och nöjer sig med att mecka cykel.


Idag passade vi på ta med oss varm choklad och åkte upp och lekte på Fjärås bästa lekplats, den bakom församlingshemmet. Solen strålande och det kändes som om det var lite vår i luften. Trevlig helg till er alla!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page