top of page

Det rullar på!

Mathias arbete med kärran rullar på och det kommer att bli riktigt bra när han blir klar. Är det någon som kan gissa vad han har haft som förebild till sitt bygge? Den som först kan gissa rätt är välkommen på studiebesök till gården där fika med hembakat ingår! Skriv era förslag här nedan! När Mathias inte bygger på kärran så lagar han och tvättar i svinhusen, eller som Oskar säger, Pappa städar hos grisarna!

Det är skönt när det är vinter och det är lite lugnare på gården för då hinner Mathias vara mer med familjen. Just nu byggs det en koja med riktigt tak och och det är kul när hela familjen kan vara tillsammans. Alla hjälper till efter sin förmåga, fast är man 17 månader är man mest i vägen… Nils och Alva är ändå lyckliga över att få vara med. Det är dessa stunder som man får tänka tillbaka på när det är mycket att göra på gården.

Nils har haft tre riktigt bra dagar. Han har varit pigg och full av bus och under dessa tre dagar såg vi inte skymten av någon epilepsi. Tyvärr kom det några frånvaroattacker i går och de har även varit idag. Det är så det är med epilepsi. Det går upp och det går ner. Men snart hoppas vi på att vi får många bra dagar och att de dåliga blir färre. Tänk en extra tanke på alla 50 miljoner människor runt om i världen med epilepsi i morgon för då är det internationella epilepsidagen!

ep

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page