top of page

Elmia 2016

Idag hade vi tagit ledigt för alla tre killarna eftersom vi åkte till Elmia och Lantbruksmässan. Under alla år med Mathias har jag aldrig varit med på Elmia så det var premiär även för mig!

Bilresan ditt gick fantastiskt fort eftersom John Blund kom och hälsade på oss som satt längst bak i bussen. Skönt när det går fort att komma fram.

Det var kö in till Elmia så vi passade på att äta mellanmål i bilen, vi som för ett år sedan sa: INGEN ska äta i vår nya bil… Bra att man kan frångå sina principer.

Väl framme på mässan styrdes stegen snabbt ner till den gröna montern, John Deere! Stora traktorer är kul!

Det fanns gott om plats i montern så Alva och Nils passade på att leka jage och kurragömma, det var så jag blev varm på en gång och funderade på om detta var en bra idé???? Mathias pratade lugnt med försäljaren under tiden…

Resten av dagen rörde vi oss mellan montrarna och provsmakade det mesta som bjöds. Här äts det popcorn i Trejonsmonter. Efter popcornsätningen var alla barnen svarta på händer och i ansiktet, kartongerna färgade av sig! Tur att vi hade våtservetter i väskan.


Det var inte bara maskiner på mässan utan också djur. Här tittar vi på Ankvallning, hundar som vallade ankor, riktigt roligt var det att titta på. Alva och Nils skrattade gott och under resten av dagen så var det mycket kvack, kvack!Det fanns väldigt fina tjurar och kossor att titta på också. Nils fick ge kossorna hö och han var så glad. Lika lycklig var han när han fick klappa fåren. Nils älskar verkligen djur. Alva är betydligt mer resarverad.

Vi hade en riktigt bra dag tillsammans även om vi alla var överens om att Borgeby är bättre. Det bästa med dagen var att Nils var pigg och glad och EP-monstret visade sig inte en ända gång!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page