top of page

En skylt som väckte stor uppmärksamhet!


Tänk vad de socialamediern kan sprida en nyhet fort! På bara några timmar spred sig nyheterna om vår skylt som vi kände oss tvingade att sätta upp i åkerkanten eftersom vi haft problem med folk som inte kan sin allemansrätt. Det var efter Kristi himmelsfärdsdag som vi insåg att vi måste göra något. Under dagen var det mängder med folk ute i åkern. Vi hade även bilar, motorcyklar och cyklar som körde ut för att ta fina bilder. Några använde sig av sprutspåren medan andra bara gav sig rakt ut i åkern. Droppen blev när vi såg en kvinna dansa runt i åkern medans mannen filmade. I fredags morse gjorde vi skyltar och satte upp på alla infarter till åkern. P4 Halland hörde av sig medan vi var ute på åkern och satte upp skyltarna.


När jag och John stod i åkern och pratade med reportern var det en kvinna som stannade bilen och ropade: Kan ni inte läsa skylten?? Så budskapet har nog gått fram! Fortsätt gärna att fota men gå inte in i åkern. Håll dig i kanten, för de enda gästerna vi vill ha inne i åkern är dessa!


Idag blev vi uppringda av ATL så det kommer en intervju där också.

Vi har nu äntligen blivit klara med den sista stenplockningen. Det har varit svårt att få motivationen till den sista åkern men så igår fick jag och alla fem barn feeling och så blev det gjort!


Mathias har fält fler träd i skogen och även startat igång arbetet med dikningsarbetet på Bygdegårdsfältet.

Bland barnen är det nedräkning till sommarlovet och längtan blev inte mindre när vi i veckan öppnade poolen. I år är vi riktigt glada över att vi har vår egen pool som vi kan njuta av i sommar.

Även jag har nedräkning till skolavslutningen eftersom det kommer bli min sista på ett tag. Efter nästan 20 år som lärare är det dags att pausa. Min kraft ska istället läggas på familjen och vårt egna företag. Det ska bli spännande och även en utmaning att jobba tillsammans med sin man.

Ha en fortsatt skön helg!

Linda och Mathias

193 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page