top of page

Ett år sedan!


På dagen för ett år sedan hämtade vi hem 8370. Då var det varmare än idag och våren var på g och tjatet om att börja med vårbruket var i full gång. I år är det fortfarande VINTER! Inget tjat än om att det ska våras men oj vad de längtar efter att få börja köra gödsel men det lär dröja det också…

Så nu sitter vi mest och rullar tummarna… eller kanske inte!

De sista i skogarna är insamlat och ligger nu i stora högar lite överallt.

Veden som kommer bli flis, kommer värma gott i den nya pannan. Mathias har börjat förbereda genom att plocka ut den gamla oljepannan till torken och satt in ett varmvattenbatterie och en fläkt.

Smutsigt och dammigt arbete och många timmar kvar tills det blir klart men det blir säkert riktigt bra. Ska bli skönt att få mycket varmvatten till nästa vinter så vi kan bada i badkaret när vi vill och inte när pannan går bra.

Den här veckan har John fått sin sista allergispruta. I tre år har John varit på barnmottagningen var sjätte vecka, allt för att pollensäsongen ska bli lite lindrigare. Håll tummarna för att det verkligen hjälper i år. Givetvis fick John fira med att gå på fik.

Alva och Nils har äntligen kunnat börja gräva i sandlådan, det översta lagret är tinat. Det uppstod dock ett väldigt problem. Nils hade harvat hela sandlådan och Alva ville baka kakor. Sand flög i luften och likaså spadar och hinkar innan de fick ta varsin sida av sandlådan. Starka viljor har de två och de är väldigt bestämda med vad de vill!

Något vårbruk i påsk lär det inte bli men väl ett dubbelt firande av födelsedagar! John 12 år och min försenade 40 årsdag!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page