top of page

Förberedelser och ÄNTLIGEN sommarlov!


I fredags var det äntligen dags för skolavslutning för barnen! John tog den nyputsade traktorn till skolan tillsammans med lillebror Oskar. I år har Mathias och jag längtat lika mycket efter sommarlovet som barnen. Skolåret har varit som en bergochdalbana och det har inneburit fler extra möten med skolan. Möten som ibland inte har lett till så mycket mer än nya möten... Men nu väntar ett långt och skönt sommarlov och så hoppas vi alla att skolan ska fungera bättre till hösten för alla våra barn.

John slutade grundskolan och till hösten väntar Strömmaskolan i Sätila, Oskar ska börja 7:an och Nils och Alva ska börja 2:an. Så det är bara att inse att vi inte har några småbarn längre.

Sommarlovet firades in med jordgubbstårta. Så nu väntar dagar varvade med arbete och ledighet vilket ska bli väldigt skönt.

Arbetet på gården den här tiden på året rullar på. Mathias har jobbat med ett byggprojekt här på gården i veckan.

Jag har varit och mätt in det området som odlas i Kungsbacka för att det behöver räknas bort i från vår EU-ansökan.

Jag har också ägnat mig åt att förnya pärmarna med datasäkerhetsblad över de kemiska medel vi har till växtodlingen. Förra året fick jag hålla på i två dagar med att fixa och få ordning. Men i år räckte det med 2 timmar. Väldigt skönt när det är ordning och reda på alla papper. I morgon har vi den årliga inspektionen från Miljö och hälsa och alla datasäkerhetsblad är i sin ordning i alla fall och det är skönt.

I går fick vi hjälp med att se om vår hittekatt Monster var chippad. En kompis till oss hade med sig en avläsare och Monster var inte chippad och därför är hon nu vår huskatt. Hennes ungar växer och har öppnat ögonen och har börjat busa så smått. Alva och Nils kommer ha fullt upp med kattungarna i sommar. Det är två hanar och två honor som i augusti kommer behöva hitta nya hem. Så hojta om ni vill ha en katt eller två!
133 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


Post: Blog2_Post
bottom of page