top of page

Fartdårar som inte kan köra bil…

Ibland undrar jag hur folk tänker. Hur bråttom får man ha? I går när jag klippte gräset utanför vårt hyreshus så var det en bilist som skulle om trots möte. Bilen som blev omkörd fick väja ut på gräset och där var jag. Jag fick väja och allt gick bra men hur tänker man när man gör så? Bara JAG kommer fram så skiter jag i alla andra. Jag skulle önska att polisen tog en liten stopp-plikts-kontroll och en fartkontroll här på Tostaredsvägen. Vilket tillskott till statskassan det skulle bli!

I helgen har vi grejat vidare med markarbetet till pooldäcket. I morgon drar bygget igång och det kommer bli så bra! Som vanligt jobbade hela familjen tillsammans. Stora som små. Det blir långa arbetsdagar men det är inga problem när det är roligt.

Jag och John målade brädor till altandäcket. Drygt 300 st ska vi måla. John var otroligt duktig på att måla. 200 brädor är målade. Så bara 100 kvar! Igår hade vi besök av de finska killarna som gav två av våra traktorer lite extra kraft.


Mathias har fortsatt med att plocka sten på Hammargård och nu längtar han efter att regnet ska komma hit och vattna våra grödor.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page