top of page

Feber och tak

Veckan startade med totalt kaos! Ni vet när inget överhuvudtaget fungerar och dessutom en sjuk liten Nils som kokade av feber. Nils och feber är inte bra eftersom det ofta leder till ökad krampaktivitet.

Kärran kom tillslut ner till Veddige och lackfirman dock fel firma men det gick att lösa på tisdagen😉

I måndags började arbetet med att lägga om en fjärdedel av taket. Det var många lager papp som åkte bort men taket var inte så dåligt som vi hade trott. Nu är taket klart och det känns skönt. Snickarna och Mathias har jobbat på bra. Bättre väder för att lägga om ett tak kan man inte ha i alla fall. Nu är det bara 3/4 kvar att lägga om…Nils har haft feber precis hela vecka och den har legat högt 39,5-40 grader. Mycket alvedon och Ipren har gått åt. I går skrämde Nils oss rejält genom att bli blå om fötter, händer och runt mun och läppar. Vi fick åka akut in till Halmstad och fick besked om att Nils förmodligen har influensan. Blåheten berodde förmodligen på att febern steg väldigt fort.

Att åka till Halmstad och barnakuten tar en timma härifrån. Visst hade det varit bra med en barnakut i Varberg men Halmstad är super bra. Fina och välanpassade lokaler och framför allt FANTASTISK PERSONAL!

Nu hoppas vi att febern lämnar huset snarast så vi kan vara ute och njuta av våren!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page