top of page

Fikan som försvann och flisning

Vilken vecka det har varit. Vi har börjat med skörden med en tröska som nu har en fungerande GPS. Det fungerar riktigt bra säger mannen som kör. Eftersom all raps inte riktigt var mogen så blev det till att pausa i några dagar och då passade Mathias på att slå lite träder ute på Hammargård.


  När det så var dags för fikan så blev inte Mathias så nöjd. Eftersom hans termos var glömd i tröskan så tog han den termosen som jag skulle slänga. Ja ni ser ju själva hur bra det gick. Kaffe i hela väskan och bullarna var väldigt blöta. Det var dock lite kaffe kvar i termosen så att Mathias kunde få sig en liten kopp.

  Idag fredag har vi haft en flismaskin här som har börjat med att flisa upp lagret av flis som vi eldar med och värmer upp gårdens lägenheter. Det dånar och brötar men oj vad gott det luktar.


  Min bror Tomas och killarna i lite av flisen.

I kväll tog hela familjen ledigt och åkte ner till Varberg och gick runt fästningen och åt glass. Mysigt med tid tillsammans, det måste man ta vara på. Speciellt nu när det snart drar i gång på riktigt.

Ha en riktigt skön helg allesammans!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page