top of page

Flyghavre och bygget rullar vidare!


Veckan startade med att jag, John och Carl gick ut och skulle leta flyghavre.

Anledningen till att vi går och letar flyghavre är för att det är ett ogräs som lätt förökar sig. Lämnar man ett strå förökar det sig till 70 nya till nästa år!

Så vi gick 122 ha och inte ett enda strå fann vi. Så vi har gjort ett bra jobb tidigare år. Men till nästa år, ja då går vi igen! Killarna tycker att jag är lite knäpp som tycker att flyghavre plockning är ett skönt jobb. Frisk luft, bra bok i öronen och så motionen gratis, kan det bli bättre?!? jag är dock ensam om att tycka så…


Mathias har jobbat vidare med taket över plattan och i morgon ska plåtarna läggas på. Sen är det nästan klart!


I tisdags firade jag och Mathias 19 år som gifta! Planen med att vi skulle åka iväg fick ändras pga att Nils haR det jobbigt med sin EP. Medicinen Höjd och vi inväntar effekten på den. Så det fick bli firande hemma med god mat och dryck tillsammans med alla barn och min storebror Henrik. En riktigt bra dag i alla fall.

John har flyttat jord från travbanan för att det ska bli finare och jämnare runt banan.

Mathias och Oskar har gjort i ordning en hage till Oskars två kalvar som ska komma. Oskars högsta dröm är att vi ska ha kor på gården också! Så nu får han två till att börja med!Det har också funnits tid till bad och massa lek och annat bus. Precis som sommaren ska vara!

119 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page