top of page

Från vinter till vår igen

Den här veckan började med snö till alla små barns lycka. Eftersom det hade kräkts i helgen så var John och Oskar hemma. Lyckan var stor när de kunde leka i snön hela dagen. Självklar skottades det snö och grejades för fullt med traktorerna.

Tyvärr har kräksjukan härjat vidare i familjen. Oskar kräktes idag och stora tårar rullade eftersom maskinvisningen i Getinge blir inställd för hans del. Oskar har längtat och väntat på att få se den nya traktorn. Som plåster på såret lovade vi Oskar att han ska få vara ledig den dagen traktorn levereras och han ska få åka först i den.

Lika snabbt som snön kom så försvann den och idag har det varit härligt vår väder. Såpbubblor med de små och eldning med den store sonen som också varit sjuk.


I veckan hände det en sak som fick oss att riktigt tänka till än en gång att gården är en arbetsplats och ingen lekplats… Jag och tvillingarna gick och hälsade på Mathias. Alva snubblade till i lägenheten och föll ner i ett hål. Tack vare att Mathias reagerade blixtsnabbt och fick tag i Alvas ena ben så gick det bra, hålet slutade med i betonggolv, så det hade kunnat gå illa, riktigt illa. Inget mer besök i lägenheten innan alla golv är lagda klart.

Nu hoppas vi på en frisk helg med bra väder! Ha det gott!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page