top of page

Göra klart!

Det händer inte så mycket nytt på gården nu eftersom det är fibergrävningen som ska bli färdig.


Den sista grävningen ska bli klar och det är ett riktigt geggigt jobb. Vi passade på att lägga ner en dräneringsslang när vi ändå gräver. Även en elkabel och extra slang åkte ner. Alltid bra att lägga ner för att slippa gräva igen.När grävningen är klar ska det in en kabel i varje lägenhet och efter det kommer kommun och blåser in fibertrådarna. Totalt är det 16 anslutningar som ska göras!

Mathias fortsätter att fixa i verkstaden och nu har balken till andra våningen kommit upp. Det har även kommit upp en riktig dörr in till ”jag lägger det där så länge” rummet.


John tycker det är väldigt kul att köra spannmål mellan Duvehed och Tofta. Det han förundras över hur vissa bilister gör omkörningar! Heldragna linjer och dold sikt hindrar inte vissa stressade förare att göra galna omkörningar. Tänk om de visste vad en traktor med spannmålslass vägde... På Tofta gäller det ha koll på fickorna så det inte rinner över.Idag har vi firat första advent! Inte på samma sätt som vanligt men väldigt mysigt och trevligt, i farmor och farfars nya växthus!

Det är farfar Sven som har byggt! Fönster och dörrarna kommer härifrån Duvehed och det är väldigt roligt att det har kommit till användning. Visst är det fint!


Ha en härlig vecka!121 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page