top of page

Glad Påsk!


God morgon denna soliga men kalla påskdagsmorgon!

Hoppas att ni alla har en härlig påsk och kanske lite ledigt.

Här varvar vi ledighet med jobb, precis som vanligt men det är det vi trivs bäst med helt enkelt.På skärtorsdagen så startade John och Oskar tidigt med att köra ner sprutan till Veddige för besiktning och kontroll. Mathias har grejat en hel del med sprutan så den gick igenom och nu dröjer det tre år till nästa gång.


Mathias och Sven fixade och satte balkar så nu ska det gjutas och grejas med överliggare. Mest troligt är att det kommer bli en lång paus i det arbetet nu när vårbruket kommer igång igen. Vi har även några fler projekt på gång som ska göras före så vi får se när arbetet med stallet fortsätter.

I fredags var det premiär för John att ut och övningsköra. Vi tog oss en runda runt Frillesås och det gick som väntat hur bra som helst. John har suttit bakom en ratt sedan han var 6 månader gammal och åkte med i tröskan i babyskyddet. Så själva körningen inför körkortet kommer nog inte att bli några problem.

Påskafton firades hos farmor och farfar med god mat och barnen letade ägg i skogen. En härlig dag och med soligt och fint väder.

Idag ska vi upp till vinodlingen hela familjen och fixa stolpar och tråd. Vinodlingen ligger skyddat och där blåser aldrig trots att det är en del av Fjärås Bräcka. Det är alltid flera grader varmare uppe på vinodlingen än här nere hos oss. Där uppe känns det nästan som om man befinner utomlands, en väldigt härlig känsla!


Alva är så mycket piggare och ansiktet är nästan helt läkt igen. Att barn läker snabbt är verkligen sant. Tyvärr kämpar Nils fortfarande med flera anfall och känningar varje dag och det är så jobbigt för honom.


Ha en härlig dag i solen!124 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page