top of page

God fortsättning!

Juldagarna har passerat i ett väldigt lugnt tempo. I år har det inte varit någon som helst stress med någonting. Julklapparna inhandlades på nätet och alla förberedelser har kunnat spridas ut på massa dagar.

Eftersom det har varit rekord i VAB-dagar så har vi haft mycket tid hemma.


Att de tre yngsta barnen blev snuviga lagom till julafton gjorde att vi verkligen har hållit avstånd till alla. Tyvärr leder varje infektion för Nils till ökad krampaktivitet så det var en mycket trött Nils på julafton. Så efter mycket vila och sedan paketöppning blev det en bra jul.

Både julafton och juldagen bjöd på fantastisk väder och vi fick härlig tid ute tillsammans.


John var dock lite lätt irriterad på mig på juldagen eftersom det var perfekt ”grävväder” och jag förbjöd honom att jobba på juldagen.

Eftersom det var lika krispigt på annandagen så fick John ut och gräva då istället. Tror att målet för 2021 för den här familjen ska vara att träna sig på att vara lediga...Hela natten har det ösregnat och en av lägenheternas avloppspump slutade att fungera. Så i ösregn fick vi spola av nivåvakterna i brunnen. Nu får vi hoppas att det fungerar. Vi insåg också att vi måste fixa med ny brunn till dagvattnet eftersom det forsade vatten ner i källaren och ut i den brunnen. Mer arbete helt enkelt!

Idag har hela familjen grejat med att bygga växtstöd åt gamlamormor Erna. Jag och Carl klippte delar och Mathias svetsade ihop dem. John meckade med lite små grejer och Oskar, Nils och Alva plundrade kylskåpet på andra våning...

I väntan på våren så står nu alla traktorer uppradade och putsade. Tills dess ha en god fortsättning och ett gott slut på detta året!


Årets sista dagar här på gården kommer innebära gjutning, lagning av spannmålsskruv och lite pill med grävmaskine.191 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page