top of page

Gräva, gräva, gräva och objuden gäst!


Under veckan har vi haft besök av Täckdikningar AB som hjälpt oss att dika en åker. John var extra ledig i torsdags och då passade han på att hjälpa till att gräva bort stora stenar. Till hösten ska vi plöja upp marken och det blir fem hektar till att odla.

Mathias är lycklig över att få sitta så många timmar i sin “leksak”. Att gräva är kul! Dock blir vissa lite trötta av att åka med…


Arbetet i lägenheterna fortskrider enligt planen. Köket sitter på plats, målare och golvläggare är där. Fint blir det och ni kommer få följa med på en rundtur när det är klart!

Ett nytt EP-monster har kommit och hälsat på. Nils har fått en ny typ av kramper som kommer när han sover. Nils har inte haft dem tidigare och det är väldigt tråkigt att det kommer nya sorter. Många förstår inte att EP kan se ut på otroligt många olika sätt. Även små kramper påverkar Nils genom att när han vaknar så är han otroligt trött och vill bara ligga i famnen. Efter samtal till Nils neurolog blev det en kraftig höjning av medicinen. Håll alla tummar ni har att detta fungerar och att Nils en dag ska bli krampfri! Tills dess kämpar vi på och håller andan när Nils vill klättra i träd. För Nils är som vilket barn som helst men med lite större behov av tillsyn.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page