top of page

Grus i maskineriet!

Under veckan som gått har de minst sagt varit motigt med familjen Ericsson. Feber och hosta på de fyra yngsta barnen har gjort att nattsömnen har blivit otroligt störd. Lägg därtill att Nils EP krånglat och att vi toppar det med tre dagar på Sahlgrenska för mig. Ja bättre veckor har vi verkligen haft…

Sjuklingarna på julgransplundring innan viruset slog till.

Under de dagar jag var på Sahlgrenska flyttade farmor in och hjälpte Mathias. Mathias kan nu konstatera att “Det gick ju inte ens att ringa ett telefonsamtal, utan att någon skrek som en galning” eller “man får ju INGET gjort” Skadar inte att vara lite pappaledig imellanåt och då hade ändå Mathias väldigt bra hjälp av sin mamma.

Det som är tur är att vi har fått hjälp med garage och lägenhetsrenovering av Ingmar Börjesson. Tur att det finns bra och duktiga f-skattare att få tag i när det behövs. Farfar Sven är också med och hjälper till, vilket vi uppskattar mycket.

I torsdags fick garaget sin port. Blir så mycket mer ett garage när porten kommer på plats.

I fredags så kom muraren Enar och putsade delar av väggarna. Nils skulle ner till Varbergs sjukhus och med tre sjuklingar hemma så fick vi kalla in Karin som fick i uppdrag att hålla Nils vaken i bilen ner till Varberg, ett jobb som Karin fixade alldeles utmärkt! Mathias tog hand om sjuklingarna och kunde återigen konstatera att jobba ute är “rena semestern”. Både jag och Mathias är så otroligt tacksamma för den hjälp vi fått under veckan, utan den hade det varit så tufft. Så stort TACK till Margaretha och Karin!

Nu ser vi framemot en vecka då vi hoppas att alla ska bli friska och att EP-monstret försvinner och att veckan flyter på lite mer.

Det kan bara bli bättre!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page