top of page

Håll Sverige rent…

Påskhelgen har inneburit nästan ledighet för Mathias. Han har bara varit hos grisarna på morgonen i några timmar och det räknas knappt. Påsken brukar innebära jobb så när det blir ledigt är det extra lyxigt.

Vi passade på att plocka skräp vid killarnas busshållplats, vallen och en bit upp på Gällingevägen. Varje gång vi gör detta förundras man över hur folk tänker?! “Jag slänger av mitt ris från mina träd här på en busshållplats! Dumpar en kasse med gamla mediciner, handdukar, burkar och flaskor i mängder. ” Det skulle vara bra med en storsatsning på “Håll Sverige rent” eller att ALLA SLUTAR ATT SLÄNGA SKRÄP I NATUREN!!!!!!

Eftersom John var sugen på att köra lite traktor idag så flyttades det lite jord här på gården. John glad och Mathias är ganska nöjd med att få gräva lite. Har sagt det förut och säger det igen: Killar och grävmaskiner, vad är det som är så speciellt och roligt? Någon som kan förklara?!

Vi som inte grävde på åkern vi grävde i sandlådan och vi hittade mängder av leksaker som varit nedgrävda under vintern. Morbror Henrik hjälpte till med att borra genom slottet.

Nu väntar en ny vecka och förhoppningsvis fortsätter vårbruket. John har inte riktigt tid att vara i skolan säger han och har väldigt många argument för att få ha en veckas ledighet till men som vanligt är det skola först och sedan läxor, finns det tid efter det då får John jobba!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page