top of page

Höstlov

Den här veckan har alla barn haft höstlov! Vi har varvat ledighet och arbete hela veckan. Mathias är den enda som har gått upp tidigt medan vi har legat och sovit länge på morgonen. Vi har gått upp lagom tills Mathias kommit hem för frukost.

En dag på lovet ordnade vi barnvakt för tvillingarna och så åkte jag och Mathias iväg med Carl, John och Oskar. I dessa tider är det inte helt enkelt att hitta på något som är roligt och Coronasäkert. Så det blev en vandring i Haverdals naturreservat.


För det var just tid tillsammans som vi behövde! Utan att behöva ta hänsyn till Nils och Alvas behov.Vi hade en härlig dag tillsammans och fick pratat om både stort och smått. Givetvis blev det en tur till Gunnar Nilssons maskin och en tur till Sia glass på vägen hem.
Under veckan har vi gjort en Halloweenbana i verkstaden, bakat pepparkakor eftersom Oskar längtat så och läst och spelat spel.På gården har vi städat upp och lämnat tillbaka massa EU-pallar. Bra med återvinning!


Under veckan har vi också fortsatt med grävningen av fiberkabel.

På vissa ställen gick det väldigt lätt och på andra var det sjukt mycket sten. När vi kom upp till den stora ladan hittade vi massa kolbitar.


Vi funderade över om de kan ha varit ifrån när ladugården brann ner på 40-talet?

Det är verkligen roligt och väldigt lärorikt när vi alla jobbar tillsammans. Familjen blir ännu mer sammansvetsad och de små lär sig av de stora. Jag känner att jag verkligen är priviligerad som får jobba med de personer som jag älskar mest av allt, sen att jag lär mig nya saker varje vecka är så roligt!


Idag har studsmattan fått flytta in i verkstaden. Så nu kan barnen studsa hela vintern.

Pingisbordet har också fått flytta ut så nu är det full aktivitet i verkstaden.

Ha en fortsatt skön helg!
94 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


Post: Blog2_Post
bottom of page