top of page

Helg igen


Vilken kort vecka det blev. Barnen var lediga måndag och tisdag. Ledighet för barnen innebär att de som vill får vara med och “jobba” med Mathias.

Nils älskar att vara med hos grisarna och när det är ledigt och helg tar Mathias med honom till grisarna ibland på morgonen. Det blir ett sätt för barnen att vara delaktiga i gården och att de lär sig från början vad arbetet som bonde innebär. Självklart släpper Mathias inte in Nils hos grisarna och Mathias har också ständigt uppsikt över Nils eftersom vi aldrig vet när EP-monstret tittar fram.


Nils älskar alla djur till motsatsen till sin syster som är rädd för alla djur. I veckan fick vi in några flugor i köket och oj vad Alva tjöt. Då är det bra med en tvillingbror som tog upp jakten på fullt allvar och med full fokus. Så många flugor blev det inte men Alva var nöjd med sin beskyddare.

Mathias jobbar vidare i lägenheterna och det tar alltid väldigt långt med det sista. Elektrikern har varit där och nu hoppas vi att golvläggare och målare kommer till veckan och gör klart. Det är inte långt kvar nu till 1 juli. Oskar jublade när han hörde att vi skulle putsa alla fönster innan hyresgästerna flyttar in. I sommar kommer det finnas gott om städjobb eftersom hela torkanläggningen på ca 1000 kvm ska dammsugas. Jag och killarna kommer att ha och göra.


I veckan har barnen kontrollerat veten och den växte fint. De hittade stora vattenpölar som var väldigt roliga att plaska i.

Trevlig helg till er alla! Vi ska fortsätta lördagen med att åka in till Ikea och plocka ihop det som saknas till köken…

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page