top of page

Hyllor, hyllor och åter hyllor!

Att vi hade många saker i våra olika förråd det visste vi men att det var så sjukt mycket grejer det visste vi inte... Den här veckan har Mathias fortsatt med att bygga hyllor i verkstaden. Vi fortsätter enligt konceptet ”vi tar var vi har” och bygger efter det. Plåtar som blivit över när vi byggde torken blev bra hyllplan.

Vi har städat och rensat och sorterat mängder med olika saker. Rördelar i mängder, brandslangar och även ett par styltor kom fram.


I verkstaden är nu alla saker sorterade och förhoppningsvis ska vi nu kunna hitta bland alla delar.

Tanken var att en del av andra våning skulle vara reservdelslager men det får bli lekhörna istället. Det är verkligen bra att ha det här extra planet i dessa tider när man ska hålla ordentligt avstånd! Idag hade vi en liten jullunch för vår anställda tjej Emelie och hennes familj! Gott om plats och inga problem med avstånden!

Vi fick också en finfin present! En alldeles egen groggbänk! Så är någon törstig är det bara att komma förbi...


Nu är det bara ett kylskåp som saknas för att stället ska bli komplett!

I fredags var det äntligen dags för skolavslutning för alla barn. Som Alva själv sa, ”Jag kan inte fatta att jag gått en hel termin i skolan” och jag kan bara hålla med. Vart tar tiden vägen? Även om vårterminen är längre så går den fort eftersom det är massa lov och andra ledigheter.

Hösten har varit väldigt kämpig för Nils eftersom hans EP har krånglat väldigt mycket. Han har bara varit en enda hel vecka i skolan under hela hösten. Han har behövt vara hemma och vila efter jobbiga nätter då han krampat. Vi hoppas verkligen att julen och ledigheten blir lugn och utan massa kramper!


Det blir verkligen en annorlunda jul i år. Inga kalas eller andra tillställningar. Hemma, lugn och ro och det är nog precis vad vår familj behöver just nu. Helt enkelt ladda våra batterier inför alla roliga projekt som kommer till våren!


Ha en fin kväll och en mysig fjärde advent i morgon!
197 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page