top of page

Idolmöte och glass!

Igår var det en stor dag på Duvehed! Äntligen var det dags för John och Oskar att få träffa sina stora idoler, Rackartygarna! John har pratat länge om att han vill se dem och tidigt i våras så lovade jag att jag kör 25 mil om det blir någon turné. För några veckor sedan kom John ner springandes i full fart, jag hann tro att det hade hänt något, MAMMA DET BLIR TURNÉ! Hur långt behöver jag köra? Till Varberg! Snacka om tur! Fyra ställen i Sverige skulle de uppträda i sommar och Varberg var ett. Så i går åkte vi ner. John köpte tröja och Oskar keps. Förväntansfulla killar. 15.00 skulle showen börja men redan vid 14.30 började killarna värma upp. De bjöd sedan på en härlig uppvisning i akrobatik och trailkörning.


Vi fick plats långt fram och såg hur bra som helst. Eftteråt var det dags för autografskrivning.


En mycket lyckad eftermiddag för killarna, det blev inte sämre när de fick varsin flaska saft att ta med hem. Alva och Nils var också med och roade sig tillsammans med Mathias och en tennisboll.

Idag har arbetet med att flisa träd börjat. Vi behöver få in mellan 500 och 600 kubik flis för att täcka vår uppvärmning på gården.


Som vanligt är alla med och åker. Alva och Oskar tog förmiddagspasset och Nils och John eftermiddagspasset.


Man måste ha mellanmål när man jobbar. Tanken var idag att jag och barnen skulle ha åkt till Slottskogen men vid lunchen var det ingen som ville åka dit. Är jag förvånad?! Nej inte det minsta. Istället valde de att åka ner till Brautigams som ligger knappt 1 km härifrån för att köpa glass. Att Mathias sen kom förbi och hämtade upp Nils och John så var lyckan gjord.


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page