top of page

Ingen jord på makadamen!!!


Den här veckan har vi  påbörjat vårt nästa stora projekt. Efter mycket funderande så bestämde vi oss för att bygga en pool. Eftersom vi inte har någon altan kommer vi bygga in poolen i ett stort altandäck. Vi har svårt att komma iväg på semester och inte lättare har de blivit i och med Nils EP och svåra allergi. Därför valde vi att satsa på att få en bra tid hemma, eftersom det är här vi är just nu. Det kommer bli bra för alla. Poolen kommer givetvis vara uppvärmd annars kan man nog inte bada så mycket. Fast jag har hört att det kommer bli en lång, solig och varm sommar!


Hela helgen har alla i familjen hjälpt åt att borra och gräva. Vissa hål gick väldigt lätt men vissa hål var det otroligt mycket sten i. Det var Mathias som var bossen och talade om för oss att vi inte fick lägga jord på makadamen för det skulle förstöra dräneringen. Jag råkade trampa ner en kant och Nils spillde ner massa jord och då var det bar till att plocka upp jorden eftersom “ingen jord på makadamen” När så Mathias skulle borra de sista hålen så var det väldigt nära makadamen och vad tror ni hände???? Jo ett berg av jord som kom på makadamen. Jag och killarna fick oss ett gott skratt och Mathias fick höra fyra personer säga “INGEN JORD PÅ MAKADAMEN!!!! 26 hål blev det och alla är fyllda med formrör och betong. Det kommer bli en stadig altan.

John gräver upp jord ur ett hål och Nils har trillat ner i ett annat.


I väntan på att vårbruket ska starta igång så jobbar barnen med sina tramptraktorer. Vi har tre tramptraktorer och de har nästan slitit ut dem alla tre. Är nog snart dags för att nyinvestera…


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page