top of page

Ingen tröskning…

Ja den här helgen fick tröskan vila på grund av regn. Hoppas att vi kan köra igång i veckan igen.

Tur i oturen var det ändå att det inte blev något jobb ute för Mathias den här helgen eftersom jag har dragit på mig en luftvägsinfektion. Att vara sjuk är inte kul och när man har fem barn som gärna vill vara med sin mamma så är det inte roligare precis. Vila och medicin från dr idag ska nog göra så jag kommer igång igen och framförallt, att jag får tillbaka min röst! Ni som känner mig vet att jag gillar att prata😉

Idag har jag varit ute och tittat på när Mathias rivit växthuset! Jag har tröttnat på att det blåser sönder varje höst. Jag har också insett att jag inte riktigt har varken tid eller lust att sköta det. Givetvis hade Mathias god hjälp av Alva och Nils.


När det inte går att köra stora traktorer får John och Oskar ta till de lite mindre traktorerna, gräsklipparna! De har varit ute och “team-kört” i två dagar. De är verkligen maskin- och traktortokiga.


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page