top of page

Ingen vanlig dag utan födelsedag!

Idag har vi firat Mathias som fyllde år! Det blev till att fira i verkstaden igen. Med tanke på hur det ser ut här inne just nu så är verkstaden väldigt bra att ha. Lätt att hålla avstånd till Mathias mamma och pappa som var de enda gästerna.

Gott och trevligt blev det i alla fall. Om fyra år är det den stora 50-dagen och då hoppas vi att vi kan ha en riktigt härlig fest!


I veckan har vi jobbat inne med renoveringen. Såga, hacka och slipa.

Vi blev så glada när vi tog ner taket i hallen och hittar världens finaste pärlsponts tak! Bara att ta fram och måla!

Mathias har jobbat lite mer i skogen och fällt ännu fler träd. Till veckan kommer skotaren och samlar ihop alla träden.

Idag tröttnade barnen på att någon eller några hyresgäster slänger pantflaskor i soporna! Så då bestämde vi oss för att bygga en ”pantstation”. Ett oljefat med lock och så var det fixat! Nu hoppas vi att panten hamnar där istället för i soptunnorna!

Alva, Nils och Oskar tycker att alla kan komma och slänga panten här, de vill nämligen tjäna ihop till ett PS5 och då behövs det mååånga burkar.

För mig blev det också tre dagar vab med Alva som var lite, lite snorig. Hade det varit som vanligt hade Alva varit i skolan men i dessa tider är det bara att vara hemma. Att vabba med en pigg men snorig 6-åring som hellre vill vara i skolan blev en utmaning. Men med bakning, pärla, pärlplattor och lek ute med istapparna så blev Alva nöjd.

Nils har haft en bra vecka och fick också sina efterlängtade glasögon. Helt plötsligt blev Nils väldigt mycket större. Nu hoppas vi att glasögonen ska hjälpa så att Nils blir lite piggare. Håll tummarna.

Hoppas att ni alla får en bra fortsatt helg!152 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page