top of page

Inköpsresa, städning och lite polisnärvaro!

Veckan började med fortsatt städning av torken! Eftersom jag bara jobbar 25 % så tar städningen något fler dagar än vad det brukar.

Efter att jag jobbat klart så går jag mina promenader och när jag gick ut i måndags så stod polisen och hade fartkontroll på vår infart!

När jag kom tillbaka från rundan så låg polisen västar kvar på marken. Jag tog med dem in och la ut att polisen gärna fick hämta dem! Så när jag hämtat Alva och Nils från skolan så stod polisen på gården! Västarna återlämnades och barnen fick en egen genomgång av polisbilen, vilket de tyckte var väldigt roligt! Efter att poliserna visat allt så berättade de att de skulle köpa fika till kollegorna på stationen eftersom de klantat sig. Nils skiner upp och säger: Köp då munkar för det gillar poliser!!!!

I tisdags hade fyra av barnen studiedag och då fick jag väldigt go hjälp med städningen! Fyra personer städar väldigt mycket mer än en! Så nu är det bara nedanvåningen kvar och den blir klar den här veckan!


I onsdags åkte Mathias och John på inköpsresa genom halva Sverige. Turen tog dem hela vägen upp till Flen. Där tittade de på en spruta och den var bra så det blev ett inköp! Det var Fredrik på Swedish Agro i Halmstad som hade hjälpt oss med att hitta sprutan och hjälpte till med att genomföra affären. Tack för hjälpen!

Det blev dock stopp på ett antal fler maskinhandlare längst vägen, dock inga fler inköp. Så nu får vi se när sprutan dyker upp här på gården!


När Mathias var iväg då fick vi besked om att en 9 m lång järnbalk skulle levereras! Eftersom farfar var upptagen på annat så fick Mathias ringa in en kompis som kom och hjälpte till med att lasta av. Tur med bra vänner! Balken ska vi ha till vårt nästa projekt! Vi har klarat oss nu i flera månader med att inte starta igång något nytt men nu kliade de i fingrarna på både Mathias och mig så då kommer det hända lite saker!John har under veckan kört spannmål till grisarna. Det är en otroligt bra hjälp som gör att Mathias kan greja med massa andra saker. Att John tycker det är väldigt roligt att köra är ju väldigt bra!Under veckan har vi både haft vår och vinter! Just nu ligger marken bar igen och vi längtar alla efter våren! Ett säkert vårtecken är att vi får sol in i vårt hus igen! I lördags så hände det! Sol in och det är lika härligt varje år!


Ha riktigt härlig vecka!203 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page