top of page

Kök & Inskolning

Den här veckan har bjudit på alla typer av väder, allt från frost, dimma, regn och solsken. Hallen svämmar över av kläder och skor. Det går inte att plocka bort något än men snart är det dags att packa undan vintermunderingen…

Förra helgen fick den nya traktorn köra några lass spannmål eftersom Mathias och killarna ville testa traktorn. I söndags fyllde John 11 år och då bjöd han alla gäster som ville på en liten åktur runt gården. Många varv blev det!

Givetvis bjöds det på traktortårta.

Rikard har kört konstgödsel på rapsen i början av veckan men nu väntar vi på att det ska torka upp så vi kan köra på vete och råg.

Arbetet borta i lägenheterna rullar på i ett bra tempo. Nu har vi kommit så långt att väggarna har fått osb-skivor och gips på sig. Tanken är att målaren ska in om 1,5 vecka. I torsdags var jag och Mathias inne på Ikea och beställde det sista till köket. Kommer bli riktigt snyggt och bra!

Det stora denna veckan har dock varit att Alva och Nils har börjat på förskola! De kommer gå på samma förskola som våra stora killar och det känns så bra. Inskolningen har gått bra och idag lämnade jag Alva och Nils i 2,5 timme.Det gick alldeles utmärkt men oj vad de är trötta. Det är en stor omställning för Nils och Alva men även för mig. Det är svårt att lämna över ansvaret för Nils men det kommer gå bra och framförallt känns det väldigt bra efter först veckan på förskolan.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page