top of page

Klart i tid!

Veckan började med att Mathias firade födelsedag så det var en bra start på veckan. Oskar frågade hur många ljus det skulle vara i tårtan, men insåg snabbt att 42 ljus skulle bli lite många, så vi hoppade över ljusen även detta år. En bra start på veckan blev det i alla fall.


På tisdagen skulle garaget färdigställas och det jobbades intensivt hela dagen. När vi satt och läste läxor ringde Mathias in och frågade om Oskar och John kunde komma ut och hjälpa till att städa. Båda ville sticka på en gång men tyvärr är mamma stenhård med regeln: Läxor först -Jobb sen! De hann städa och det blev fint.

På onsdagen flyttade hyresgästen in och vi passade på att ta en semesterdag eftersom killarna hade studiedag. Hela familjen åkte till Skövde badhus. När vi kom dit så var det VI där. Vi hade hela badhuset för oss själva. Under hela tiden som vi var där så kom det ca 15 pers till. En mycket bra dag att åka dit på.

På torsdagen fortsatte renoveringen med lägenheten. Det finns verkligen att göra men självklart kommer det bli bra när det blir klart, även om det dröjer ett tag tills någon kan flytta in.

I torsdags kväll åkte Mathias, John och Oskar och sa hej då till 8530.

Idag körde Rikard ner den till Getinge. Nu väntar vi på vår nya traktor John Deere 8370R som kommer i mars. John längtar!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page