top of page

Krånglande panna, oljedusch och snart sommarlov?!

Som jag skrev förra veckan så tillbringade Mathias, jag och tvillingarna helgen i Stockholm. Lagom tills att vi var bjudna på middag på fredagskväll till Mathias bror med familj så upptäckte Mathias att pannan inte fungerade som den skulle. Samtal hem till Carl som fick gå ut och starta om pannan. Inte bara en gång utan flera. Efter många samtal fram och tillbaka så fick Carl igång pannan. På lördag morgon såg Mathias åter igen i appen att pannan inte gick. Så ut igen för Carl och även farfar fick hjälpa till. Det visade sig att en av inmatningsskruvarna till flisen hade gått sönder.

Lite hobbylagning gjorde att det höll över helgen och på måndag fick jag åka ner till Varberg och hämta nya delar. Så nu går pannan igen!


Visst är det konstigt att så fort vi åker iväg så händer det något på gården. Det är dock väldigt skönt att vi har killarna, farfar och Emelie som fixar så vi kan åka bort och njuta av semester. För det var precis vad vi gjorde, njöt av att ha semester! Lördagen tillbringades tillsammans med familjen Apelgren och med god lunch och väldigt rolig pulkaåkning.

På söndagen tog vi sovmorgon och efter en lång god frukost så åkte vi till Tom Titts i Södertälje! Det var ett otroligt roligt ställe med massa olika saker att göra. Dessutom var det väldigt lite folk så vi behövde inte vänta på att göra någonting. En väldigt rolig dag!

Så fulla med energi kom vi hem till ett hus som var välstädat och tvätten vikt. Killarna kan om de bara vill!


Veckan startade med studiedag för barnen och pannfix för Mathias. I tisdags började skolan igen och det var inte populärt bland alla...

I Oskars skola är det stökigt, högtljud och dålig ordning. Oskar har kommit hem varje dag med migrän och fått ta medicin och gå och vila. Så nu har nedräkningen till sommarlovet redan börjat.

Det känns fruktansvärt att Oskar ska behöva kämpa så hårt för att kunna gå till skolan. Det är inte roligt alls så idag blev det hemmadag för Oskar. Efter en lång sovmorgon och frukost i lugn och ro så gick vi ut och fixade med djuren.

Sedan bytte vi olja på tröskan. Jag och Oskar samarbetade bra och om man bortser från att jag råkade duscha ner Oskar med olja på ryggen så gick arbetet mycket bra. Mathias var också med och hjälpte oss när vi inte riktigt fixade allt.

Det bästa av allt: Oskar har ingen huvudvärk! Till veckan är det möte med skolan igen och denna gång måste det bli så att Oskar kan få arbetsro på sin skola. Det måste bara lösa sig!


Hoppas ni alla får en skön helg! Här ska vi titta på Talang nu och sedan är det lite små pyssel inför nästa veckas projektstart!

Vi hörs!


234 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page