top of page

Kvällen före avslutningen 

I kväll var det pirriga små killar som hoppade i säng. Oskar ska ha sin allra första skolavslutning och sommarsångerna har vi lyssnat på i en månad. I morgon är det så dags att stå längst fram i en fullsatt kyrka och sjunga tillsammans med sina kompisar.

Det har diskuterat kring köksbordet att det är 10 veckor som de ska få vara lediga, 70 dagar! John ska bada ALLA dagar och köra traktor. Oskar ska bada, köra traktor och handla mat. Carl som har varit ledig idag ska sova länge och bada och vara med familjen. Att vara hemma är det bästa killarna vet. Det är jag som ibland kan bli rastlös och vill hitta på något. Ofta får jag tre förvånade blickar som alla säger: Måste vi åka, det är skönt hemma mamma! Du kan åka själv om du vill. Jag hoppas på en lång och frisk sommar. Att Nils EP håller sig borta och att vi bara kan få vara. Har denna vecka åter blivit påmind om att livet är väldigt skört och att allt kan ändras på bara några sekunder. Det är viktigt att vara här och nu och att vara nära de man älskar. Veckan startade med poolparty på nationaldagen. 28 grader i poolen och strålande sol. Bättre kunde det inte bli. Sen har vi fortsatt med att vara ute i det vackra vädret. Alla våra barn älskar att vara ute och det är väldigt skönt.


När vi tröttnat på trädgården är det bara att gå upp till gården så finns där massa att upptäcka. I går tog vi oss en runda med traktorn. Jag ringde till Mathias och frågade om det var ok? Fick då till svar att: Ja inga problem, John kör väl? Bara att inse att Mathias inte tror att jag skulle klara av det. John klarade det fint och hade Nils fått bestämma hade vi nog suttit kvar traktorn fortfarande.

I går började vi dika en gammal åker som vi hoppas ska kunna bli bra. Det är väldigt blött nu även om det inte har regnat några mängder de senaste dagarna.Vi håller tummarna att det går och att det blir bra.


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page