top of page

Kvällskörning 

Ännu en bra vecka med mycket gödselkörning är igång. Rikard har kört ut nästan all gödsel och Oskar och John har turats om att åka med honom. I början var de lite osäkra på om det var ok att åka med Rikard. Nu vet de att det går lika bra att åka med honom som med de andra.


I måndags hade Mathias lovat John att han skulle få köra så länge han ville på kvällen eftersom det var studiedag på tisdag och då var Oskar och John lediga. Så de beställde tidig middag och sen så stack John och Mathias ut och körde. Tyvärr blev det stopp i en av slangarna så de fick sluta redan vid 22. Det var dock en mycket nöjd och trött John som kom in. John hade fått köra själv på åkern.


I tisdags var tanken att jag och killarna skulle åka på en utflykt men det visade sig att Carl ej hade studiedag. Oskar och John var snabba med att säga, “Då behöver vi inte åka på utflykt för då kan vi åka med gödseltunnan!” Tur var det att vi var hemma för vi fick alla hjälpa till med att bygga upp poolen. Nu ska det bara byggas en altan runt hela poolen och sedan behöver vi aldrig lämna vår kära gård…


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page