top of page

Länge sedan sist…

Som rubriken lyder så var det ett tag sedan jag skrev.

På gården har arbetet rullat vidare med tvättning av maskiner.

Tröskan har blivit blåst och rengjord på insidan och står nu och vänta på att bli tvättad och servad inför nästa säsong.

Vi har fått plöjt en hel del till eftersom vädret har varit helt ok. Här på Duvehed är vi klara med plöjningen så till våren är det bara till att harva och så.

Den första snön kom förra helgen och vi var snabbt ut och gjorde en snögubbe och hade ett litet snöbollskrig.

Tyvärr finns här inte en flinga kvar, som vanligt töade allt bort samma dag. Hoppas att det kan komma lite snö som kan stanna. Det är så mycket roligare med lite snö.

Sist jag skrev så önskade jag att Oskar skulle bli bättre. Det blev inte riktigt så utan på tisdagen efter lovet blev Oskar så mycket sämre och blev inlagd i Halmstad på barnkliniken. Massa undersökningar och provtagningar gjordes och Oskar var super duktig. Det läkarna kom fram till var att det är borrelia och att det kommer ta tid. I skrivande stund är Oskar bättre men fortfarande inte helt bra.

Här är Oskar med sin kompis “stolpen”. Det gick alldeles utmärkt att leka jage i korridoren med ett annat barn.

Oskar klagade ingenting när undersökningarna gjordes och detta uppmärksammades av personalen. Så igår lördag fick vi gå och se Sunes jul på Halmstads teater tack vare organisationen Min stora dag! Vi fick en härlig kväll tillsammans i Halmstad utan att behöva besöka sjukhuset!

Storebröderna fick också varsin biljett och det var uppskattat.

Här på gården har vi nu också berikats med en “äkta” fjortis eftersom Carl har fyllt 14 år.

Speltokig men väldigt snäll och omtänksam är vad Carl är.

Nu står julen för dörren och vi har en riktig jultok i familjen, Oskar. Hans julgran är klädd och i år är den klädd i dessa fina kulor!

Nu hoppas vi på en frisk och mysig december.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page