top of page

Lite semester

Det blev lite förändring i veckan på grund av att det inte gick att dika som vi hade tänkt oss. Det hör till vanligheten att tänka om när man är lantbrukare. Istället fick vi färdigställa det vi hade dikat och det ser bra ut. Nu hoppas vi att sågspånet ska förhindra järnutfällning i marken så att våra rör håller sig fina länge.


I morgon är det dags för att laga en utgödsling och få besök av vetrinären. Så i morgon blir det mycket jobb med grisarna.

Tyvärr har vi fortfarande sjukstuga här hemma. Nils blev sjuk 6 juni och sedan dess har Alva och Nils turats om att vara sjuka. Är det någon som kan trolla bort alla virus så är ni välkomna hit omedelbart!


Idag stoppade vi dock in alla barn i bilen och åkte ner till Varberg. Skulle ändå besöka sjukhuset, så då kan man förena nytta med nöje. Lek på lekplats och titta på båtarna var en höjdare. Glassätningen i hamnen var också lyckat. På torget såg vi en “måsattack”! Det var en kille som köpt en hamburgare och fyra måsar jagade honom över torget. Måsarna gick riktigt till attack på honom. Vi enades om att vi inte skulle äta på torget i alla fall.


Nu är det nedräkning här hemma till Borgebys fältdagar nästa vecka! Oskar och John har stora planer för vad de ska titta på och frågan är: Hur många kepsar ska de kunna samla ihop i år??? Jag hade önskat att de inte tog någon eftersom vi inte har använt alla från förra året.


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page