top of page

Maskinvisning i Åstorp

Ibland kan även jag släppa på mina principer. Idag har Mathias och hans kollegor varit i Åstorp på Gunnar Nillsons maskin påvisning av John Deere. Att titta på traktorer är det bästa Oskar och John vet så JAG tog ledigt från skolan för dem. Glada killar var det som åkte iväg klockan tio ifrån gården. Mathias var nöjd med föreläsningen de fick men killarna tyckte det var lite tråkigt att lyssna. De fick gå runt och titta på alla maskinerna under tiden. John trampade på en skopa som åkte i golvet med en smäll. Tur att John inte gjorde sig illa och om det var någon som slumrat till under föreläsningen så vaknande de nog…


Det var mycket nöjda killar som kom hem med massa nya broschyrer och planscher. Oskar hade köpt sig en ny traktor,6210R, traktor med ljus och ljud. Ett riktigt bra köp tycker Oskar. Oskar undrade i kväll när det är dags för Borgrby och när han hörde att det var en månad och nio dagar tills dess så drog han bara en djup suck och fortsatte att leka. När man är 6,5 år så är det väldigt lång tid.

Här hemma har det små regnat hela dagen men det hindrar inte trollungarna från att vara ute. Vi hinner inte ut fören vi ska gå runt gården och se om vi hittar några maskiner eller traktorer. Alva och Nils pratar ingenting utan går runt och gör massa ljud och pekar och skrattar och är väldigt nöjda. Själv känner jag att jag snart kan varenda sten och vattenpöl på gården. Just nu mår Nils alldeles utmärkt i sin EP och så hoppas vi att det fortsätter! För som Oskar sa: Hoppas Nils är tillräckligt frisk för att följa med till Borgeby.


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page