top of page

Midsommar

Midsommar helg och lite välbehövlig ledighet från allt jobb på gården. Just nu håller arbetet med vår nya panna på för fullt.

Just nu är det värmekulvertar som grävs ner till torken.

En svetsare står och svetsar rör hela dagarna i pannrummet och det arbetas på för fullt. Mathias har väldigt långa arbetsdagar och då får vi andra tänka att vi kan bada varmt när vi vill till vintern! Vi kommer inte behöva bry oss om varmvattnet kommer räcka eller ej. För det kommer att räcka!

Vi andra njuter av sommaren och har en lång och härlig ledighet framför oss.

Killarna längtar givetvis till onsdag när det är dax för Borgebys fältdagar. Årets höjdpunkt om man frågar killarna. I år väljer jag och Alva att vara hemma. Alva är inte alls intresserad av traktorer. Vi får en mysig tjejdag istället. Alla blir på så sätt glada och nöjda!

På åkrarna växer det men skörden kommer bli sämre än vänligt. Det beror på torkan som varit och att vi inte fick sått så mycket i höstas.

Bild från i våras. Som vanligt har Mathias haft det trångt i hytten…

Hoppas ni alla har haft en lugn och skön midsommar. Någon eller några fick inte en lika bra start på midsommarafton eftersom de körde rakt ut i vårt rapsfält.

Med tanke på hur bilen såg ut så undrar vi hur de mår som kört bilen och hur man kan köra så tokigt så man hamnar rakt ut i åkern?!

Kör försiktig i helgen är vårt råd till alls! Har varit många avåkningar runt Fjärås den sista tiden.

Ha en fortsatt skön helg!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page