top of page

Midsommar på gården

Vilken midsommar det blev. Soligt och varmt. Precis som en midsommar ska vara. Kvällen före midsommarafton kom det 40mm regn på bara drygt en timma. Skönt att det inte kom på midsommarafton då hade det inte gått att sitta ute om man inte hade velat sitta i regnkläder och stövlar.

Midsommarafton firades här hemma, såklart 😀 John och Alva följde med och plockade blommor till kransar. Vissa mer frivilligt än andra… Kransarna till Alva och Nils  blev bra men ingen ville ha på sig dem. Här på bilden är Alva mutad.På midsommardagen var alla sega och trötta men då var det dags för att åka ut till Tjolöholm och jobba för idrottsföreningen. Oskar och John följde med. Varmt och skönt men ganska tråkigt. I år fick jag stå vid rutschkanan och där hände inte så mycket till en början.

Här är det Oskar som åker. John och Oskar åkte i det lilla tivolit och sprang runt med sina kompisar och hade roligt.


Vi har hemma semester i år och då har jag lovat killarna att vi ska äta “hotell frukost” en dag i veckan. Så i söndags ordnades det för andra gången. Nybakade frallor, frukt och massa gott. Väldigt nöjda och glada killar. Som Oskar sa ” Det här kallar jag frukost”.


Hoppas att alla får en härlig vecka och laddar vi för Borgeby!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page