top of page

Nu är det snart dax på två håll!!

Sommar och sol och i år lyser regnet med sin frånvaro. Förra året var det alldeles för mycket och i år alldeles för lite! Nästa år blir det nog lagom!

I veckan har vi kört in flisen för hela nästa år. Vi fick tag i en kille från Winsarpenergi som kom från Dalum med sin maskin och flisade åt oss.

Vi körde från fyra ställen så i onsdags var det en lång arbetsdag med transporter till gården. Oskar och John var mycket nöjda och åkte många lass.

Arbetet med pannan går också framåt och förhoppningsvis startar vi upp i slutet av nästa vecka.

Vi hade mycket bra hjälp på brädgården när det skulle plocka brädor till flisförrådet eller mer att de ville dricka varm choklad på Beijer…

Tröskningen är inte heller långt borta men vi kan inte räkna med någon stor skörd i år. Torkan har gjort att skörden kommer bli mycket mindre än normalt.

Någon semester blev det inte i år eftersom det dumma EP-monstret har varit framme och det rejält. Nils har krampat kraftigt och vi har fått ta hjälp av ambulansen vid två tillfällen.

Dessa fantastiska människor som kommer ut och hjälper till med kontroller och stannar kvar tills allt är lugnt. “Bara att ringa igen, så kommer vi”. Hjälpen från barnmottagningen i Kungsbacka är också helt suverän fast det är semestertider. Men nu vill vi bara att EP-monstret ska försvinna och inte visa sig mer. Det är inte roligt att se sitt barn må dåligt. Att ha dessa kraftiga anfall som Nils har haft kan jämföras med att springa ett maraton, så inte så konstigt att vi har en trött kille här hemma.

Tills EPn lugnar sig är det bara att kämpa på och ta små utflykter när det går!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page